Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de activiteiten of het reserveren bij AGOGO? Neem eens een kijkje in onze FAQ, wellicht staat hier al een antwoord voor jouw vraag.

Hoe kan ik een reservering plaatsen?

U heeft de mogelijkheid om online op onze website een (eigen) arrangement te boeken. Klik hier.

Hoe lang duurt 1 sessie lasergamen?

De duur van de activiteit is 30 minuten, opgebouwd uit 15 minuten speeltijd en 15 minuten voor speluitleg, aantrekken van de uitrusting en de uitslag van het spel.

Hoe oud moet je zijn om te lasergamen?

Het gaat voornamelijk om de lengte van de persoon. Je moet 1.15 meter groot zijn om het laserpak te kunnen dragen.

Hoeveel activiteiten moet ik minimaal reserveren?

Tijdens onze openingstijden geldt geen minimaal aantal activiteiten. Wanneer een reservering na openingstijden plaatsvindt, dienen minimaal twee activiteiten of sessies gereserveerd te worden.

Hoeveel ritjes kan ik maken?

Onze rodelbaan bestaat uit twee verschillende banen. Met één muntje ga je beide banen één keer af.

Is de rodelbaan bij slecht weer open?

Bij regen is de rodelbaan gesloten.

Is lasergamen gevaarlijk voor iemand die zwanger is?

Nee, dat is niet gevaarlijk want de laserstralen zijn maar gewone  lichtstralen (infra rood)  en geen echte laserstralen. Alleen wordt het spel gespeeld in een grot en dat betekent dat er rekening gehouden moet worden met een ongelijke vloer. Het is dus wel aan te raden om niet te gaan rennen.

Kun je lasergamen in een rolstoel?

Als er een begeleider bij is om de rolstoel te duwen (over de ongelijke grond van de grot, dus wel zwaar) is dit mogelijk.

Kunnen wij alleen met onze groep lasergamen?

De lasergame-arena kan exclusief worden afgehuurd.

Moet ik van tevoren reserveren?

Het is altijd beter om te reserveren want dan ben je zeker van een plek. Reserveren kun je vanaf 6 deelnemers. Als je met minder deelnemers bent, kun je gebruikmaken van onze last-minute acties op de dagen dat de kabel- en rodelbaan geopend zijn. Natuurlijk kun je bellen om te kijken of er al andere reserveringen geboekt staan, waarbij je kunt aansluiten.

Moeten we van tevoren reserveren?

Voor groepsactiviteiten is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. Voor de attracties die gedurende de dag geopend zijn, is het niet nodig om te reserveren. Hiervan worden de tickets aan de kassa verkocht.

Mogen honden op het terrein?

Honden zijn welkom bij AGOGO Valkenburg. Zij mogen helaas alleen de grot niet in.

Vanaf welke leeftijd mag ik tokkelen?

Er is geen minimale leeftijd verijst om te mogen tokkelen. Vanaf 15 kilo mag getokkeld worden.

Vanaf welke leeftijd mag je van de rodelbaan?

Kinderen tot 9 jaar moeten te allen tijde onder begeleiding van een volwassene rodelen. Vanaf 9 jaar mag iedereen zelfstandig rodelen.

Waarom zijn kinderfeestjes op zaterdag & na openingstijden duurder?

Op zaterdagen en na openingstijd zijn er altijd volwassenen aan het lasergamen. Wij proberen kinderen en volwassenen zoveel mogelijk, daar waar dat lukt, gescheiden te houden. Niet dat het gevaarlijk is om tegen ‘grote mensen’  te lasergamen, maar kinderen vinden het nu eenmaal leuker om tegen kinderen te gamen. Op zaterdagen lukt dit helaas niet omdat er altijd veel volwassenen komen gamen.

Wanneer is de rodelbaan geopend?

Onze rodelbaan is geopend gedurende onze openingstijden. Wanneer het slecht weer is zijn we helaas genoodzaakt om de rodelbaan te sluiten in verband met de veiligheid

Wanneer moet ik reserveren?

Wanneer u activiteiten boekt die gedurende onze openingstijden niet open zijn, dienen deze gereserveerd te worden. Op deze manier kunnen we de gewenste activiteit voor u inplannen.

Wat is het minimum aantal personen waarvoor ik een activiteit kan reserveren?

Het minimum aantal personen per activiteit is verschillend. Alle buiten activiteiten én Brasserie Wilhelminatoren zijn, wanneer gesloten, te boeken met groepen vanaf 20 personen.

Onze binnen-activiteiten zijn vanaf 8 personen te boeken.

Uniek in de wereld zijn de indoor- attracties en groepsactiviteiten in onze grotten!

Laat je betoveren door een feeëriek decor van zandsculpturen in “verhalen uit 1001 nacht”. Ontdek de spannende grotten en ga de strijd aan tijdens een sessie Lasergame of ervaar onze teambuilding-activiteiten en gezelschapsspelen.

Vragen?

We helpen je graag verder

E-mail

Binnen 24 uur een reactie

+31 (0) 43 609 0 609

Bereikbaar tussen 09:00 – 17:30

Veelgestelde vragen

Misschien hebben we al antwoord

Service

0