Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Caveball (Paintless Paintball) AGoGo Valkenburg

 

LET OP! de activiteit Caveball zal na 1-3-2017 niet meer te boeken zijn bij AGoGo Valkenburg.

In een ondergronds gangenstelsel met  blacklights, gaan twee teams de strijd met elkaar aan om “the King of the Cave” te worden.

Deelnemers kunnen dit bereiken door  diverse  missies met succes af te ronden. Deze missies zijn bijvoorbeeld “Hit the Can” en “Capture the sticks”.  
Tijdens al deze spellen krijgt elk teamlid een vast aantal paintless paintballs  die gebruikt kunnen worden tijdens de  verschillende  missies. Maar let op, op = op!! Kies een zuinige strategie….. Maar kijk ook uit dat de tegenstander niet te makkelijk bij het doelwit kan komen. Dit alles maakt de spellen extra spannend!!
Het maakt niet uit of je geraakt wordt tijdens het spel, het gaat om de missie die je moet volbrengen. Maar de vraag is:  wie durft ervoor te gaan?
Het grootste voordeel van Paintless Paintball is dat je niet meer onder de verfvlekken komt te zitten. Wel moet  je er rekening mee houden dat het spel in een grot plaatsvindt, dus stevige schoenen en makkelijk zittende vrijetijdskleding is een must.

Spelspecificaties:  
Minimaal aantal deelnemers per spel 8 personen
Maximum aantal deelnemers per spel 100 personen
Minimum leeftijd Vanaf 18 jaar

Duur activiteit:8 tot 20 personen  
21 t/m 30 personen
Vanaf 30 personen

60 minuten
90 minuten
120 minuten
 
Prijzen Caveball (Paintless Paintball)
Losse activiteit                                                € 25,00 p.p.           

Prijzen zijn per persoon en inclusief
materialen en kogels